Oldal kiválasztása

Alaptársalgás angolul – új borító

Szerző(k): Némethné Hock Ildikó

Eredeti ár: 2290 Ft

A könyv az alapszintű angol társalgásba vezeti be az olvasót, amiből most már akkreditált nyelvvizsga is letehető. Ajánljuk mindazoknak, akiknek akár ...munkájukban, akár hétköznapi életükben, akár az A2-es szintű nyelvvizsgához szükségük van az alapvető kommunikáció gyors és eredményes elsajátítására. A kiadvány emellett hasznos segédeszköz az alapfokú (B1) szóbeli nyelvvizsgára történő felkészülésben is. A könyv jellemzői:
• kis mérete, kézreeső formátuma megkönnyíti a könyv szállítását és használatát;
• kérdés–válasz formájában feldolgozza az államilag elismert alapfokú szóbeli nyelvvizsgák valamennyi témakörét;
• egy-egy kérdést többféle, könnyen megtanulható válasz követ;
• a magyar és angol nyelvű szöveg a szemközti oldalakon egyszerre olvasható, ami megkönnyíti a könyv használatát és az olvasottak elsajátítását;
• a témák szókincsét a könyv végén külön szójegyzék foglalja össze. Ajánlott kiadványaink
az alapfokú (B1) és középfokú (B2) nyelvvizsgára való felkészüléshez:
• Némethné Hock Ildikó: Társalgás, szituációk, képleírások és hallás utáni szövegértés angolul (CD-melléklettel; rendelési kód: LX-0030) a középfokú (B2) nyelvvizsgára való felkészüléshez:
• Némethné Hock Ildikó: 1000 Questions 1000 Answers Harmadik kiadás – CD-melléklettel (rendelési kód: LX-0049) Negyedik kiadás (előkészületben) – hangosított tananyaggal (rendelési kód: LX-0125)
A nyelvismeretek további elmélyítéséhez, a nyelvtanulásban való továbblépéshez a Kiadó honlapja (www.lexika.hu) hasznos információkkal szolgál. A könyvhöz letölthető anganyagok tartoznak. A letöltés kizárólag regisztrált felhasználók számára érhető el. Kérjük, ehhez jelentkezzen be, ill. szükség esetén regisztráljon.
Regisztrált belépés után az anyagokat a letölthető dokumentumok fül alatt, közvetlenül a részletek menüpont mellett találja. A letöltés elindításához, kérjük kattintson a kék nyílra.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 2 pontot gyűjthetsz vele!
Cikkszám: 6155200212 Kategóriák: , ,

További információk

További információk

Író

Némethné Hock Ildikó

Kiadó

LX-0137

ISBN

9786155200212

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0