Oldal kiválasztása
15%

Ablak-zsiráf foglalkoztatókönyv – Állatok


Eredeti ár: Original price was: 999 Ft.Current price is: 849 Ft.

Elkészültél a leckéddel? Van egy kis szabadidőd? Akkor nyugodtan nyisd ki az Ablak-zsiráf foglalkoztatót, hogy végre azt csináld, amit minden gyerek ...a legjobban szeret: játssz!
Ne rémülj meg, ha közben tanulsz is valamit. Ez a dolgok természetes rendje. Hidd el, így is élvezni fogod. Kedves Szülők!
Mi úgy gondoljuk, fontos, hogy a gyerekek értelmes dolgokkal töltsék a szabadidejüket. De úgy, hogy abban örömüket leljék. Az Ablak-zsiráf foglalkoztatók ezért úgy tanítanak, hogy minden, ami kitöltése közben történik, gyerekjátéknak tűnjön. Mert a játék motivál és örömet okoz. Kedves Pedagógusok!
A foglalkoztató a nagysikerű Ablak-zsiráf könyvek új, állatokról szóló kötetéhez kapcsolódik. Összeállításával az volt a célunk, hogy a játékos, szórakoztató feladatokkal kedvet csináljunk a lexikon használatához. De a szórakoztatás mellett fontosnak tartottuk azt is, hogy a feladatok olyan műveletek elvégzésére késztessék a gyerekeket, amelyek fejlesztik az iskolai tanuláshoz szükséges képességeiket: gondolkodtassanak, kreatív megoldásokra ösztönözzenek, segítsék az információk tengerében való eligazodást.

Elfogyott

Cikkszám: 9634150510 Kategóriák: , Címke:

További információk

További információk

Kiadó

Móra

Oldalszám

23

Borítás

papírborítós

Kiadás éve

2016

ISBN

9634150510

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0