Oldal kiválasztása

A test – Útmutató azoknak, akik használják

Szerző(k): Bill Bryson

Eredeti ár: 5091 Ft

Egész életünket egy testben éljük le, ám legtöbbünknek gyakorlatilag fogalma sincs arról, hogy miképp működik, s mi minden megy végbe ...benne…
A nagyszerű Majdnem minden rövid története című bestseller könyvében Bill Bryson a világegyetemet és mindenféle tudományt tár az olvasó elé. Az emberi test című könyvében a test belsejét vetíti elénk, hogy megkísérelje megértetni kivételes szerkezetét. Miközben végigkalauzol bennünket az emberi testben, hogy felfedezhessük, miképp működik, milyen bajai lehetnek, s felvillantja figyelemre méltó öngyógyítási képességét, kiderül, hogy sokkal összetettebbek, csodálatosabbak és rejtelmesebbek vagyunk, mint bárki is gondolná.
Génjeinktől beszédkészségünkig és nagy méretű agyunktól roppant ügyes ujjbegyeinkig bámulatba ejtő sikertörténet vagyunk. Annak története, hogy miképp próbáljuk uralni biológiánkat és elhárítani a betegségeket, tele van elfeledett hősökkel, meglepő anekdotákkal és különleges tényekkel. (Testünkben milliónyi vörösvérsejt képződik, miközben e sorokat olvassuk.)
A végtelenül érdekes, rendkívül olvasmányos és minden részletre kiterjedő Az emberi test könyv elősegíti, hogy jobban megértsük általánosságban az élet és különösképpen az ember csodáját. Mindenki számára olvasni való kézikönyv tekintetében Bryson a legeslegjobb.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 5 pontot gyűjthetsz vele!
Cikkszám: 9632521282 Kategóriák: , Címke:

További információk

További információk

Író

Bill Bryson

Kiadó

Akkord

Oldalszám

442

Borítás

keménytáblás/borítós

Kiadás éve

2019

ISBN

9789632521282

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0