Oldal kiválasztása
15%

A tartós szerelem receptje

Szerző(k): John M. Gottman | Julie Schwartz Gottman

Eredeti ár:
Online ár: 3136 Ft

Vajon lehetséges-e csupán hét nap alatt érezhetően javítani a párkapcsolatunk minőségét? Dr. John Gottman ígérete szerint igen – márpedig ő nem ...beszél a levegőbe: az Egyesült Államok legismertebb matematikus-pszichológusaként minden állítását kemény adatokkal támasztja alá. Gottman neve fogalom az egész világon, ugyanis egyedülálló kutatása keretében negyven éven keresztül több mint háromezer pár kapcsolatát figyelte meg a híres Szerelemlaborban, azok minden elképzelhető aspektusát mérve és elemezve. Ma már elegendő 15 percig figyelnie egy pár kommunikációját, hogy 91%-os pontossággal megmondja, tartósan is együtt maradnak-e, vagy szakítani fognak. Első számú célja azonban nem az, hogy ő adja a legmegbízhatóbb párkapcsolati jóslatokat, hanem az, hogy megtanítsa a pároknak, hogyan fordulhatnak vissza a szakításhoz vezető útról és tehetik egymást újra boldoggá.
Legújabb könyvében négy évtized kutatási eredményeit és terápiás tapasztalatait dolgozta bele egy hétnapos akciótervbe, melynek könnyen kivitelezhető lépései már rövidtávon javítják a párkapcsolat minőségét. Ebben a programban nem szükséges óriási gesztusokat tenni vagy kényes beszélgetéseket kezdeményezni, megvalósítása nem igényel különleges előkészületet – a kapcsolatunk bármelyik szakaszában eredményesen végigcsinálhatjuk, ha pozitív változásra vágyunk.
Akár problémákkal küzdünk, akár a jót szeretnénk még jobbá tenni, csodálkozni fogunk, hogy néhány apró, de jól irányzott változtatás milyen nagy mértékben képes megnövelni a párkapcsolati elégedettségünket.

Nincs olyan házasság vagy párkapcsolat, amely ne profitálhatna ebből a könyvből.”
New York Journal Of Books “Gottman a párkapcsolat Einsteinje!”
Psychology Today

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 3 pontot gyűjthetsz vele!
Buying for a loved one?
gift_pack_img
Cikkszám: 6156471246 Kategóriák: ,

További információk

További információk

Író

John M. Gottman, Julie Schwartz Gottman

Kiadó

Kulcslyuk Kiadó

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2023

ISBN

9786156471246

Töltsd le könyvjelzőnket!

Könyvjelző letöltése/megtekintése

A Géniusz Könyváruház segít, hogy élmény legyen az olvasás! (A könyvjelző mérete: 210x55 mm)

>
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0