Oldal kiválasztása
15%

A szerelem elmélete

Szerző(k): Ali Hazelwood

Eredeti ár: Original price was: 4999 Ft.Current price is: 4249 Ft.

Elsie Hannaway elméleti fizikust végül utoléri számtalan élete. Nappal tanársegéd, rengeteget gürizik és termodinamikát tanít abban a reményben, hogy á...llandó állást kap. Más napokon Elsie úgy pótolja ki nem létező fizetési csekkjét, hogy felajánlja a szolgálatait kamubarátnőként, felhasználva tökéletesre fejlesztett “emberek kedvére tevő” képességét, hogy azt a verzióját alakítsa, amelyikre az ügyfélnek szüksége van.
Legyünk őszinték, ez így elég klassz; aztán a gondosan felépített Elsie-verzum darabokra hullik. Mert Jack Smithről, a kedvenc ügyfele bosszantóan vonzó és arrogáns bátyjáról kiderül, hogy ő az a kőszívű kísérleti fizikus, aki tönkretette a mentora karrierjét és az összes elméleti fizikus hírnevét aláásta. És ő az a Jack Smith, aki az MIT fizika tanszékét irányítja, és Elsie és álmai munkája közé áll. Elsie felkészül a tudományos szabotázs totális háborújára, de… azok a hosszú, mélyreható pillantások… Hogy ha a férfival van, akkor nem kell másnak lennie, mint önmagának?
Amikor kísérleti pályára áll, vajon készen áll a szerelemmel kapcsolatos legféltettebb elméleteit átültetni a gyakorlatba?

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 4 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Ali Hazelwood

Kiadó

Maxim Könyvkiadó

Oldalszám

400

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2023

ISBN

9789634996880

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0