Oldal kiválasztása
15%

A kulcs

Szerző(k): Zubor Rozi

Eredeti ár: Original price was: 6599 Ft.Current price is: 5609 Ft.

“Egy mai és mégis kortalan regény arról, hogy egy nő lehet más és több, mint a rá osztott szerepek.” – Palotás Petra író A boldogsá...god kulcsa a kezedben van! “Szia, Szivi, mikor menjek hozzád legközelebb? Csók, Zsolt”
Beáta nem hisz a szemének, amikor a pár nappal korábban váratlanul elhunyt édesanyja, Szilvia telefonjában ilyen és ehhez hasonló üzeneteket talál. Ezenfelül Szilvi táskája egy különös kulcsot rejt, amelyen szintén az ismeretlen férfi neve köszön vissza.
“Ha megtalálod ezt a kulcsot, mielőbb add oda Kalosa Zsoltnak.” – olvasható a kulcstartón. A család élete fenekestül felfordul, miközben a nyomozás során egyre több mindenre derül fény az anyuka boldognak vélt életével kapcsolatban. Ez pedig nagy változásokat indít el a lányban, akinek életútja kísértetiesen hasonlít anyjáéra. Tényleg ő sem vágyik másra az anyaságon kívül? És vajon miért vezet titokban naplót az éj leple alatt? Zubor Rozi háromgyermekes IgenAnya, újságíró, podcaster, a Micsoda történetek könyvsorozat társszerzője. Megható és elgondolkodtató első regénye egy érzelmi utazásra invitál önmagunkba.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 6 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Zubor Rozi

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Oldalszám

304

Borítás

keménytáblás

Kiadás éve

2024

ISBN

9789635702718

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0