Oldal kiválasztása
14%

A kókusztorta-véletlen

Szerző(k): Amy E. Reichert

Eredeti ár: Original price was: 3490 Ft.Current price is: 2967 Ft.

Lou éjt nappallá téve dolgozik, hogy fenntartsa szívének kedves kis francia éttermét, a Luellát. Lelkesen egyensúlyoz szeretett hivatása és követelőző vő...legénye között, míg egy reggel rajta nem kapja a férfit egy másik nővel.
Al, a szellemes, ám mogorva brit azzal keresi a kenyerét, hogy álnéven könyörtelen kritikákat ír a milwaukeei éttermekről a helyi újságba. Amikor felkeresi Luellát, nem tudja, hogy a séf életének legrosszabb napját fogta ki, és szabadjára engedi legvitriolosabb énjét.
Miután a lesújtó cikk megjelenik, e két idegen útjai egy kocsmában keresztezik egymást: Lou italba fojtja bánatát, Al pedig ünnepel. Szóba elegyednek, és a férfi ráveszi a nőt, hogy fedezzék fel együtt a város kulináris nevezetességeit. Valami elkezdődik, valami közös… De vajon ha fény derül az igazságra, Lou az ígéretes jövő érdekében képes lesz-e elnézni a múltban történteket? A kókusztorta-véletlen elbűvölő szerelmi történet félreértésekről, téves identitásról és az étel hatalmáról, ami képes összehozni két embert.

Elfogyott

Cikkszám: 9633248317 Kategóriák: , Címke:

További információk

További információk

Író

Amy E. Reichert

Kiadó

Central Könyvek

Oldalszám

333

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2021

ISBN

9789633248317

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0