Oldal kiválasztása
15%

A játszma vége – Fények és árnyak a Gucci család körül

Szerző(k): Allegra Gucci

Eredeti ár: Original price was: 4990 Ft.Current price is: 4241 Ft.

“Eljött az idő, hogy most már ne csak veled osszam meg a szavaimat. Sok mondanivalóm van. Az én igazságom, a te igazságod, a mi igazsá...gunk. A történet, amely túl régóta vár arra, hogy napvilágot lásson.” ALLEGRA GUCCI A Gucci család történetében a nagy üzleti sikerek fájdalmas tragédiákkal és elképesztő jogi csatározásokkal fonódtak össze. A Gucci-ház című film hatására – Ridley Scott rendezésében és Lady Gaga főszereplésével – újra előtérbe került a család viszontagságos élete. Az alkotás bemutatta Maurizio Gucci és Patrizia Reggiani kapcsolatát: találkozásukat, házasságukat, válásukat és Maurizio halálát.
Sok év hallgatás után Allegra, Maurizio és Patrizia lánya úgy döntött, hogy ő is megszólal. Őszintén és megrendítően, édesapjához beszélve mondja el nekünk az igazságot. Naplószerűen megírt könyvében olvashatunk a szüleivel való kapcsolatáról, az anyja börtönben töltött éveiről, a zsarnoki és kapzsi nagymamáról, a környezetükben élő nyerészkedőkről. Allegra apja halála után hirtelen egy másik világba került: nyugodt, jómódban töltött élete megváltozott. A hatalmas, elképzelhetetlen veszteség okozta szenvedés mellé további büntetések is társultak: rágalmazás, pletyka, médiazaklatás, bírósági hercehurcák.
A Játszma vége egy bizalmas és őszinte vallomás, egy nő története, aki élete darabjait szeretné összerakni. Ehhez pedig az igazat kell mondania. Az apja, a lányai és a Gucci család nevében is.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 4 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Allegra Gucci

Kiadó

Gabo Kiadó

Oldalszám

248

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2024

ISBN

9789635665815

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0