Oldal kiválasztása
15%

A Grumpusz és gátlástalanul galád karácsonyi terve

Szerző(k): Alex T. Smith

Eredeti ár: Original price was: 6990 Ft.Current price is: 5941 Ft.

Hallottatok már a Grumpuszról?
Nem?
És Gátlástalanul Galád Karácsonyi Tervéről?
Erről sem? Esetleg arról, hogy mi tö...rtént vele karácsony este? Semmi?
Akkor tényleg ideje, hogy elmeséljem nektek… A nagy sikerű Claude sorozat, és A kisegér, aki… könyvek alkotója most fantasztikus, ünnepi hangulatú karácsonyi kalandra hívja az olvasókat főhősével, egy rettentően morgós alakkal. A krampusz és a Grincs alakja ihlették ezt a szívmelengető történetet, amely a karácsony valódi értelméről szól, és ellenállhatatlan, színes illusztrációi teszik igazán tökéletes olvasmánnyá az egész család számára.
Az aranyozott borító és a szerző gyönyörű illusztrációi igazi ünnepi hangulatot adnak a könyvnek, amely tökéletes karácsonyi ajándék, és alighanem olyan karácsonyi klasszikussá válik, amelyet évről-évre felnőttek és gyerekek egyaránt szívesen vesznek újra kézbe.
“Csodás olvasmány a gyerekekkel, ahogy közeleg a szenteste; biztos, hogy a karácsonyi klasszikusok közé kerül!”
Zoe West, Woman and Home A kicsik imádni fogják ezt a hangulatos mesét a morgós szörnyről, aki galád tervet sző, hogy megakadályozza a karácsonyt.
Good Housekeeping, Milyen könyvekkel ajándékozzuk meg idén karácsonykor a családot és a barátainkat? Egy igazán szórakoztató és kedves történet, ami alighanem bekerül majd a nagy karácsonyi kedvencek közé. A hatévesünk rendszeresen teljesen odavolt, ahogy fejezetről-fejezetre haladtunk a könyvben, a fantasztikus illusztrációktól pedig tökéletesen megelevenedett előttünk az összes kaland. Már alig vártuk minden este, hogy belemerülhessünk, és most is nagyon kíváncsiak vagyunk rá, vajon mibe fog legközelebb a Grumpusz.
Sarah Dawson, The Independent 5 évnél idősebbeknek ajánljuk

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 6 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Alex T. Smith

Kiadó

Manó Könyvek Kiadó

Oldalszám

176

Borítás

keménytáblás

Kiadás éve

2023

ISBN

9789635843510

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0