Oldal kiválasztása
14%

A 100 legjobb recept borjúhúsból

Szerző(k): Toró Elza

Eredeti ár: Original price was: 195 Ft.Current price is: 166 Ft.

A hagyományos magyar konyha mellett a korszerű táplálkozásban ma már előnyben részesítjük a zsírszegény húsokat. Az egyik legegé...szségesebb és legfinomabb alapanyag a borjúhús. Valójában borjúhúsból többnyire ugyanazokat az ételeket készítjük, mint marhahúsból (pörköltet, paprikást, sülteket stb.), ám a lazább szerkezetű, zsenge rostozatú és magasabb víztartalmú húsból ízletesebb, omlósabb és könnyebben emészthető ételt kapunk. Azonkívül kevesebb a nyesedék is, hiszen az inak nincsenek még elrostosodva, és faggyúnak, mócsingnak nyoma sincsen. Rövidebb a főzési, párolási és a sütési idő is, ezáltal az értékes húsnedvekből kevesebb megy veszendőbe. A borjúhús elkészítésénél inkább az ízesítő és nem az emésztést elősegítő fűszerek használatára helyezzük a hangsúlyt. Mostani válogatásunkban a száz legjobb (de legalábbis igen jó), borjúhúsból készült receptet közöljük. Próbálják ki, szeressék meg!

Készleten

Cikkszám: 9639266639 Kategóriák: , Címke:

További információk

További információk

Író

Toró Elza

Kiadó

STB

Borítás

papírborítós

Kiadás éve

2005

ISBN

9789639266636

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0